remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Omgeving Haastrecht | Camping Streefland

Omgeving Haastrecht

Onze middelgrote familiecamping is gelegen in het hart van de polder “de Krimpenerwaard”. Op onze camping is voor jong en oud in het seizoen van alles te beleven.

foto gemeente Vlist natuur molen

De natuurlijke omgeving van de Gemeente Vlist

Ook in de directe omgeving van de camping is van alles mogelijk, zo kan men bijvoorbeeld een kanotocht vanuit Haastrecht maken over de rivier de Vlist, die u dwars door het prachtige polderlandschap zal voeren in de richting van Schoonhoven. Het prachtige gebied, waarin de camping is gelegen, leent zich ook uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten.

Kano varen in Haastrecht

Kanovaren in Haastrecht

Als u de behoefte heeft om eens naar een gezellige stad te gaan, dan is Gouda, op 5 kilometer gelegen van de camping, ook zeker aan te bevelen. Vanaf de camping is er een mogelijkheid om gebruik te maken van het openbaar vervoer, die u naar Gouda, Schoonhoven of Utrecht brengt. Het plaatsje Haastrecht, dat op 3 kilometer van de camping ligt, heeft ook vele mogelijkheden, bijvoorbeeld diverse winkels, tennisbanen en een verwarmd openluchtzwembad.

Cheese market Gouda

De wereldberoemde kaasmarkt in Gouda

Naast slapen, winkelen en evenementen bezoeken is er natuurlijk nog veel meer te doen in Haastrecht en omgeving! Wat te denken van bedrijven of een kaasboerderij bezoeken.


Camping Streefland